*Stoc nou zilnic. Livrare Gratuită peste 299 Lei.

Livrare si Retur

Cum plătesc și cum se face livrarea?

Pentru produsele achiziționate de pe www.orsi.ro ai la dispoziție următoarele modalități de plată:
– plata prin transfer bancar;
– plata cu ramburs;

Livrare cu poșta: plata cont 10 lei;
Livrare cu poșta: plata ramburs 14 lei;
Livrare porin curier: plata cont 15 lei;
Livrare porin curier: plata ramburs 18 lei;

Livrarea produselor care sunt în stoc se efectuează în 2 zile lucrătoare.

Metode de livrare 

Livrarea prin curierat rapid sau prin posșă. Coletul va merge la adresa menționată în comandă și va fi înmanat personal destinatarului de către curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge ușor la destinația menționată. Este așadar important să ne comunici, în formularul de comandă, un număr de telefon la care curierul să te poată contacta în caz de necesitate.

Intervalul de livrare este afișat atât în pagina de prezentare a fiecărui produs, cât și în pagina de finalizare a comenzii, coșul de cumpărături.

De asemenea, în urma finalizării comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicată unde veți putea verifica data estimată de livrare.

Care sunt taxele de livrare?

Valorile afișate includ TVA. Această taxă de livrare se va adăuga la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat la curier pentru a intra în posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Cum pot returna un produs/ o comanda? 

Ai la dispoziție 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Se trimite un mail pt solicitarea returului la adresa de mail:office@orsi.ro

Pentru orice problemă întâmpinată, nu ezita să ne contactezi prin email ( office@orsi.ro)

În ce condiții pot returna produsele?

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte . Plata transportului pentru retur se suportă de către client iar returul se face doar prin curier.

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 orsi.ro își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care nu mai sunt conforme datorită urmelor mecanice.

Orsi | Haine Ieftine by Orsi
Logo
Shopping cart